top of page

VitroWorks herstelt sluier en krassen op jouw ramen

Specialist in het renoveren en polijsten van glas

Lijkt het alsof je ramen nooit écht proper zijn, hoewel je ze blijft reinigen ? Kleine glasschade, krassen, cementsluier of sterretjes op je ramen ? Geen nood. Glasrenovatie is onze specialiteit. We werken enkel met de beste producten van GlasWeld, en zorgen er zo voor dat je ramen opnieuw stralen. Je hoeft bovendien niet lang te wachten.

 

Vraag -geheel vrijblijvend- een offerte aan of bel ons op het nummer +32 495 400 964 en wij contacteren je binnen de 48u.

Home: Welkom
DSC_9213.jpg
overzicht glaspolieren.jpg

Kwaliteit en snelle service

Expertise en vakmanschap

Geen demontage of nieuw glas

Wij komen tot bij jou en herstellen de krassen of plekken op je glas zonder demontage of installatie van een nieuwe ruit. Hierdoor spaar jij heel wat uit en is de klus snel geklaard. Het resultaat ?
Geen vervorming of wazige plekken, en zelfs in vol zonlicht zullen jouw ramen er als nieuw uitzien. Dat is onze garantie.

Jij wil natuurlijk enkel het beste, dat hebben wij goed begrepen. Alle producten die wij aanbieden gebruiken wij dagelijks zelf en vormen een sterke basis voor de kwaliteit van ons werk. Je krijgt geen verkoper, maar een ervaren technieker aan de lijn.
Op ons kan je vertrouwen en hoef je niet lang te wachten.

Op zoek naar een expert om jouw glas te herstellen ? Natuurlijk ! Als hoofdtrainer voor GlasWeld Europe verzorgen wij in heel Europa opleidingen voor glasbedrijven. We geven onze kennis en ervaring graag door, ook aan jou !
Wij gaan steeds samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw ramen.

Vraag hier je offerte aan en wij contacteren je snel

Op zoek naar een betrouwbare hersteldienst voor de krassen of plekken op jouw glas? Heb je vragen of wil je ons graag persoonlijk spreken? Contacteer ons of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij contacteren je snel en samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.

glaspolieren evergem.jpg
offerte
bottom of page